De onderwaterwereld is een heel andere wereld die je kunt ontdekken door snorkelen en duiken

In het zuiden van Limburg, in Maastricht, is onze duikvereniging gevestigd.

Wij trainen in zwembad De Geusselt en daarnaast duiken we in grindgaten en steengroeven in de omgeving. Maar onze leden zoeken ook andere duikstekken op in binnen- en buitenland.

OWSC (OnderWaterSportClub) ‘t Piepke bestaat uit zeer ervaren duikers die op verschillende niveaus en disciplines getraind zijn. Wij hebben dan ook al meer dan 35 jaar ervaring die wordt doorgegeven van buddy aan buddy en telkens weer wordt bijgeschaafd. Dit waarborgt de veiligheid van onze duikers. Wij leiden onze leden op conform de wereldwijd erkende organisaties NOB/CMAS. Meer informatie hierover en hoe je bij ons je brevet kunt behalen, vindt je op deze site.

Reeds gebrevetteerd
Ook mensen met een ander brevet van een erkende opleiding zijn van harte welkom. Indien je in onze club verder met je opleiding wil gaan, dan zijn er cross-over richtlijnen voor handen voor het indelen van het reeds voorhanden brevet naar de NOB-brevetten.

Gezellig en Bourgondisch, dat is waar Maastricht bekend om staat, ook duikclub ’t Piepke (Maastrichts voor snorkel) kent deze termen maar al te goed. Bekijk onze site en neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een gratis proefles in het zwembad om te ervaren of deze prachtige hobby ook iets voor jou is.

© 2024. www.piepke.nl | Alle rechten voorbehouden | Webdesign by Internet Group Limburg