f t m
Copyright 2021 - OWSC 't Piepke Maastricht

Proefles


Heb je altijd al eens een keertje willen duiken, dan is dit je kans!

Bij ons worden proeflessen verzorgd.

Wij zorgen voor het materiaal en de instructeurs en jij voor je zwemkleding. Wie weet is duiken ook jouw passie en haal je je duikbrevet.
Onze club is aangesloten bij de NOB waardoor je duikbrevet wereldwijd geaccepteerd wordt. Je opleiding begint in “Het Geusseltbad” en al snel daarna maak je kennis met de schoonheid van de Nederlandse onderwaterwereld.  

Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak voor een proefles. Aan deze proefles zijn geen kosten verbonden en het benodigde materiaal wordt door de club kosteloos ter beschikking gesteld. Ook mensen met een brevet zijn van harte welkom bij onze duikvereniging.

Download alvast de checklist voor je introductieles (PDF).

Afspreken voor een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan natuurlijk ook.

 

 

 

 

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Ok Weigeren